CIAO FOODBAR

CIAO FOODBAR Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 59 beoordelingen
9 okt 2019 om 22:37 Fantastisch lekker eten, hoogwaardig en vers. Geen standaard voedsel maar echte smaken uit Italiƫ. Al een tijdje onze favoriet!
9 okt 2019 om 20:21 Wat een heerlijke Italiaan. Met deze smaken zijn weer even terug op vakantie ipv dit slechte weer. Echt heerlijk gegeten weer! Aanrader!
7 okt 2019 om 11:45 Ik verwachte echt veel beter, de zaak ziet er leuk uit en de beoordelingen zijn over het algemeen goed. Ik ontving een lasagna met zure tomatensaus, een verbrande bovenkant en - heel creatief - in plaats van oregano een grote hand vol peterselie bovenop.
29 sep 2019 om 18:44 Eten was echt super lekker, pasta met pesto had een heerlijke smaak zeker voor herhaling vatbaar! Waarom het langer duurde is natuurlijk omdat het vandaag zondag is & het bagger weer is! Maar respect voor de bezorger die door dit weer heen moest! AANR
27 sep 2019 om 22:31 Snelle bezorging en heerlijke pasta! Voor herhaling vatbaar.
26 sep 2019 om 22:19 Super lekker gegeten! Je proeft dat het echt vers is. Snelle bezorging. Aanrader!
26 sep 2019 om 21:21 Heerlijk gegeten en snel bezorgd. Wij gaan vaker bestellen. Ciao
25 sep 2019 om 18:23 Super lekker eten maken ze hier! Superblij met deze goede Italiaan!
22 sep 2019 om 21:30 Heerlijk! Alles vers echt een aanrader !
22 sep 2019 om 18:15 Heerlijke pasta pesto met kip en het was snel bezorgd
19 sep 2019 om 19:17 Geweldig lekker eten maken ze hier bij ciao. Zeker geen standaard voedsel maar echt lekker eten. Wij zijn fan!
18 sep 2019 om 19:45 Heerlijk gegeten